• Catalog
  • Contact Hotline
  • Language
    • Language Dansk
    • Language English
  • Login
  • Login

Catalog

Åbne arrangementer i Region Midtjylland Efteruddannelse til lægepraksispersonale Institut for Kommunikation og Handicap (IKH) PCOS-Klinikken ved Steno Diabetes Center Aarhus Regionshospitalet Hammel Neurocenter - Universitetsklinik for neurorehabilitering Åbne arrangementer i Region Midtjylland Aarhus Jordemoderpraksis

Sub menues

Courses News Practical information
Gravid med diabetes - god start på et nyt liv
Har du type 1- eller type 2- diabetes, og går du med tanker og ønsker om at blive gravid?- Så er informationsmødet » God start på et nyt liv« måske noget for dig. Her får du viden om, hvad det betyder, at være gravid med diabetes. ​
Respirationsfysioterapi
Arbejder du med patienter med respiratoriske problemer, vil du på dette kursus blive opdateret på den nyeste viden. Du vil opnå sikkerhed i undersøgelse og få redskaber til at initiere adækvat behandling.
Den skrøbelige ældre patient
På dette kursus vil du få redskaber til at identificere og metoder til at behandle den skrøbelige ældre patient, som er indlagt på alle kirurgiske, medicinske og psykiatriske afdelinger på Regionens Hospitaler.
Dansk Præhospitalt Forskningssymposium
Dansk Præhospitalt Forskningssymposium er et nationalt symposium for dig, der er interesseret i seneste nyt inden for præhospital forskning og udvikling. Meld dig til og få ny viden, inspiration og mulighed for at netværke med kollegaer.
Temadag om Hjernetræthed
Når mennesker rammes af en hjerneskade følger hyppigt en træthed, som kan være svær at beskrive og mindst lige så svær at håndtere. Vi har sammensat en spændende og klinisk relevant temadag med dygtige oplægsholdere med stor viden om træthed.
Temaeftermiddag: Palliativ indsats kan forebygge kompliceret sorg
Bl.a. om palliativ indsats kan forebygge kompliceret sorg v/Mai-Britt Guldin Cand.Psych.Aut., PhD, Specialist og supervisor i psykoterapi, Seniorforsker. Center for sorg og eksistens.
Temadag: Øget Intensitet i neurorehabiliteringen
Hvad er neuroplasticitet og hvorfor er dette vigtigt at have viden om, når man arbejder med neurorehabilitering? Er det vigtigt, at have fokus på høj intensitet i neurorehabiliteringen? Få svar på dette og meget mere på en spændende temadag.
G/F.O.T.T. GROUND COURSE - with Margaret Walker
Develop an understanding of the relationship between posture and movement and facio-oral functions. Apply principles, methods and techniques in examination and treatment with patients. Modify procedures according to the needs of the patient.
BBAUM - Reduktion af urolig og udfordrende adfærd
Arbejder du med mennesker, der har en urolig og aggressiv adfærd? Eller som udviser andre former for udfordrende eller grænseoverskridende adfærd? Med den kropsorienterede metode BBAUM, lærer du at minimere den udfordrende adfærd.
Bassinterapi
Kurset henvender sig til dig, der anvender bassinterapi som intervention i arbejdet med mennesker med erhvervet hjerneskade og ønsker at udvide dine eksisterende kompetencer indenfor bassinterapiens mange muligheder.
Compassionfokuseret terapi (CFT) og hjerneskade - specialistkursus
CFT er en behandlingsform, som er specifikt rettet mod at mindske skam og selvkritik og øge evnen til at forstå og berolige sig selv. Deltageren får viden om compassionfokuseret terapi og de muligheder, der er for at arbejde med terapiformen.
El-terapi: NMES advanced
Kurset henvender sig til dig, der anvender el-terapi som intervention i arbejdet med mennesker med erhvervet hjerneskade og ønsker at udvide dine eksisterende kompetencer til avanceret niveau indenfor el-terapiens mange muligheder.
Lægelig videreuddannelse i neurorehabilitering
Uddannelsens formål at give en viden på specialistniveau i forskellige årsager til erhvervet hjerneskade hos voksne og børn, deres gængse komplikationer, sekundær profylakse og de forskelligartede følger af hjerneskaden samt behandlingen af disse.
Autismepilot - Voksenområdet
Autismepiloten er en kompetenceudviklende uddannelse om autisme og er målrettet medarbejdere, der arbejder med autistiske voksne. Uddannelsen tager udgangspunkt i et ressourceorienteret og fagligt nysgerrigt samarbejde med autistiske mennesker.
Sensory Profile 2 - Kursus for ergo- og fysioterapeuter
Kursus for ergo- og fysioterapeuter. SP2 er forankret i neurovidenskab og Winnie Dunns sensory processing framework, og er en standardiseret og struktureret spørgeskemaundersøgelse til at afdække sensoriske modulationsforstyrrelser.
Kursus i avanceret kulhydrattælling for insulinpumpebrugere
Kurset henvender sig til dig med type 1-diabetes med insulinpumpe, som gerne vil opdateres på at tælle kulhydrater og kunne justere på din måltidsinsulin ud fra hvad du spiser samt udfra en individuel beregnet kulhydrat-insulinratio. Holdes i maj.
Farmakologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter
Du vil opnå viden om patienters medicin for at integrere det i forhold til din terapeutfaglige intervention. Med den grundlæggende viden om farmakologi kan du bidrage til det tværfaglige samarbejde omkring patienter, som får medicinsk behandling.
Simulatorinstruktøruddannelse
Uddannelsen henvender sig til sundhedsprofessionelle, der ønsker at facilitere simulation i egen praksis med henblik på at skabe tryg læring for deres kolleger og organisation. Som noget nyt strækker uddannelsen sig over 3+1 kursusdag.
Palliativ medicin
Palliativ medicin blev i 2013 godkendt som lægeligt fagområde af Organisationen af Lægevidenskabelige Selskaber (4). Fagområdet palliativ medicin omfatter behandling af mennesker med livstruende sygdom og behov for lindring af komplekse symptomer.
Basal Hjerte-Lunge Redning Niveau 2.
Kursus i Basal Hjerte-lunge Redning på bruger-niveau forbeholdt ansatte ved Regionshospitalet Randers. Deltagelse i Basal Hjerte-Lunge Redning Niveau 2 kursus er hvert 3. år for Regionshospitalets personale med patientkontakt .
Avanceret Hjerte-Lunge Redning
Avanceret Hjerte-Lunge Redning.Kursus i Avanceret Hjerte-Lunge Redning forbeholdt ansatte ved RegionsHospitalet Randers.
Akut medicinsk kald – in situ træning
Basal teamtræning i Akut medicinsk kald, for personale, der er en del af Akut medicinsk Kald-teamet på Regionshospitalet Randers – fortrinsvis nyansatte og andre, der ikke tidligere har deltaget i denne træning.
Basal Hjerte-Lunge Redning Niveau 1
Kursus i Basal Hjerte-Lunge Redning på kendskabs-niveau forbeholdt ansatte ved RegionsHospitalet Randers.Målgruppe : Personale uden direkte patientkontakt
Konfliktforebyggelse for lægesekretærer og sekretærer
1 dags kursus for sekretærer og lægesekretærer som ønsker at øge deres kommunikative kompetencer i forhold til at forebygge konfliktfyldte situationer på arbejdspladsen og håndtere udfordrende samtaler med patienter og pårørende.
McGill Ingestive Skills Assessment - MISA
Bliv certificeret i anvendelsen af det observationsbaserede undersøgelsesredskab, der fokuserer på aktivitetsudførelsen under et naturligt måltid. ’McGill Ingestive Skills Assessment’ (MISA)
Neuropædagogik Modul 1
På dette kursus vil du få en grundlæggende introduktion til neuropædagogik, anvendt i den tværfaglige rehabilitering af voksne med erhvervet hjerneskade. Efter kurset vil du have en øget forståelse for at arbejde på et neuropædagogisk grundlag.
Vejlederkursus for specialpsykologer
På Vejlederkursus for specialpsykologer tilegner deltagerne sig forudsætninger for at kunne vejlede kolleger under specialuddannelse og styrke deres kompetencer.
DanskEnglish
Region Midtjylland | Koncern HR |Center for Kompetenceudvikling | Olof Palmes Allé 26 | 8200 Aarhus N

 

Personal data policy
© Plan2learn 4.2.12.2

Server 1