Neuropsykiatri - Specialistkursus

Pris:

2.250 DKK eksklusiv moms
Prisen dækker undervisning og forplejning under kurset. Kontakt os på forhånd, hvis du har madallergi. Prisen er ekskl. moms.

Beskrivelse:

Formål

Dette kursus omhandler de særlige neuropsykiatriske problemstillinger, der kan opstå i krydsfeltet mellem psykiatriske og neurologiske lidelser, herunder de udfordringer der kan opstå i diagnosticering og behandling af habituelle og/eller tilkomne psykiatriske lidelser efter erhvervet hjerneskade.

Med andre ord på den ene side, patienter med erhvervet hjerneskade, der har en præmorbid psykiatrisk lidelse og på den anden side patienter, der efter en hjerneskade frembyder psykiatriske symptomer. I forlængelse heraf opstår sommetider differentialdiagnostiske udfordringer og overvejelser om hvilke symptomer, der er habituelle, organiske eller reaktive.

 

Kurset henvender sig til

Neuropsykologer under specialistuddannelser eller læger som har behov for viden om krydsfeltet mellem neuropsykiatri og hjerneskade, fx i forbindelse med udredning, rehabilitering, supervision af personale eller rådgivning af patienter og pårørende.

Kurset er godkendt under specialistuddannelsen i klinisk neuropsykologi (voksne) med 3 timer under neuropsykologiske funktionsforstyrrelser (15.4.4.2.1.) og 3 timer under sygdomslære (15.4.4.2.3.).

 

OBS: Den første dag er der Check-in, networking, kaffe og morgenbrød fra kl. 9.00

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Louise Bæk Lindstrøm Sørensen
78419435
Louise.b.soerensen@midt.rm.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Koncern HR
Center for Kompetenceudvikling
Olof Palmes Allé 26
8200 Aarhus N


© Plan2learn 3.8.19.1