Spatial neglekt seminar

Pris:

1.275 DKK eksklusiv moms
Prisen dækker undervisning, materialer og forplejning i kursustiden. Kontakt os på forhånd, hvis du har madallergi. Prisen er ekskl. moms

Beskrivelse:

Hammel Neurocenter inviterer til en-dags tværfagligt seminar om udredning og behandling af unilateral spatial neglekt ved psykolog, ph.d., Peii Chen og ergoterapeut, ed.d., Kimberly Hreha.

Som følge af skade i hjernens opmærksomhedsnetværk er spatial neglekt karakteriseret ved en nedsat evne til at opfatte og rapportere stimuli i, eller bevæge sig mod, den side af rummet, der er modsat hjerneskaden. Symptomer og handicap relateret til spatial neglekt kan ikke forklares med hemiparese eller synsfeltudfald.

Spatial neglekt er en almindelig følge efter hjerneskade, især apopleksi. Ca. 30-50% af patienter med apopleksi i den akutte og subakutte fase har spatial neglekt af varierende sværhedsgrad. Spatial neglekt har en stor indflydelse på den ramtes evne til egenomsorg i almindelige dagligdagsaktiviteter, hvilket resulterer i forlænget hospitalsophold og lavere funktionelle status ved udskrivning og øget belastning for de pårørende og familier.

Oplægsholdere
Peii (Peggy) Chen, ph.d., er kognitiv psykolog specialiseret i neurorehabilitering og forsker ved Kessler Foundation i West Orange, New Jersey. Kessler Foundation er en non-profit organisation med seks tilknyttede forskningsenheder (Stroke Rehabilitation, Traumatic Brain Injury, Spinal Cord Injury, Outcomes and Assessment, Neuropsychology & Neuroscience, Human Performance & Engineering).

Kimberly Hreha, ed.d., er ergoterapeut og klinisk forskningskoordinator for apopleksi ved Kessler Institute for Rehabilitation i Saddle Brook, New Jersey. Kessler Institute for Rehabilitation er den største enkeltstående døgnbehandlingsinstitution for neurorehabilitering i USA med ca. 1.200 apopleksipatienter og 300 kranietraumepatienter indlagt årligt.

Peggy og Kimberly har arbejdet sammen siden 2008 i klinisk forskning samt med at omsætte forskningsresultater til klinisk praksis. Konkret har de fokuseret på at standardisere systematisk observation af spatial neglekt, promovere effektive og klinisk gennemførlige behandlingsprotokoller for spatial neglekt og fremme af bedre uddannelse og støtte til pårørende af personer med kronisk spatial neglekt.

Indhold
Under seminaret vil Peggy og Kimberly introducere og diskutere deres arbejde med patienter med spatial neglekt, herunder Kessler Foundation Neglect Assessment Process (KF-NAP™), der er en standardiseret metode til at benytte Catherine Bergego Scale (CBS) til observation af spatial neglekt i dagligdagsaktiviteter samt Kessler Foundation Prism Adaptation Treatment (KF-PAT™), der er en manualiseret og evidens-baseret metode til behandling af spatial neglekt.

Seminaret afholdes på engelsk

Dagen efter seminaret, torsdag d. 31. august, gennemfører Peii Chen og Kimberly Hreha et 'hands-on kursus' i udredning og behandling af spatial neglekt med KF-NAP™ og KF-PAT™.
Maks fem deltagere. Tilmelding her

Se vedhæftet for mere information samt program

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Louise Bæk Lindstrøm Sørensen
78419435
Louise.b.soerensen@midt.rm.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Koncern HR
Center for Kompetenceudvikling
Olof Palmes Allé 26
8200 Aarhus N


© Plan2learn 3.8.19.1