Temaeftermiddag: Det gode læringsforløb

Pris:

Beskrivelse:

Kender du det?
Du kommer hjem fra kursus fuld af energi, ny viden og nye metoder, som du brænder for at omsætte til praksis. Så bliver du overhalet inden om af hverdagen, og tre måneder senere er der intet sket.


Baggrund
Der bruges mange ressourcer på at medarbejdere i Region Midtjylland har de rette kompetencer i forhold til de opgaver, de løser. Derfor er det vigtigt, at den nye viden, deltagerne tilegner sig, bliver implementeret.

Det vil en ny værktøjskasse, Det gode læringsforløb, hjælpe med. Den er udviklet i samarbejde mellem Center for Kompetenceudvikling i Region Midtjylland, uddannelsesansvarlige fra klinikken i Region Midt- og Nordjylland og Aarhus Universitet.

Redskaberne er samlet på hjemmesiden www.laering.rm.dk, en hjemmeside, som lige nu er genstand for erfaringsindsamling. Redskaberne står klar til endelig lancering i efteråret, men er allerede nu tilgængelige.

Målgruppe og formål
Temadagen er en mulighed for, at medarbejdere og ledere med særlig interesse i efter- og videreuddannelsesområdet kan stifte bekendtskab med værkstøjskassen, tankerne bag og erfaringerne med at bruge den - indtil videre.

Arrangementet er gratis og afholdes på 2 datoer - tilmeld dig én af temaeftermiddagene. Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.

 

Forberedelse og inspiration – se vedhæftede flyer under 'Dokumenter' i højre side.

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Tülay Ceylan
21810523
TULCEY@rm.dk
Spørgsmål vedr. indhold:
Thorkil Munch Lund
29379766
THORLU@rm.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Koncern HR
Center for Kompetenceudvikling
Olof Palmes Allé 26
8200 Aarhus N


© Plan2learn 3.8.14