Implementer med succes

Beskrivelse:

Implementer med succes.
Implementeringsprocessen starter den dag, man opdager en udfordring, der skal findes en løsning til.

En høj implementeringseffekt er efterspurgt i sundhedssektoren. Forskning tyder på, at kun 1 ud af 3 projekter, der forsøges implementeret i sundhedssektoren, ender med at komme i drift og skabe værdi. Vi spilder dermed mange ressourcer og forbigår mange muligheder for at skabe forbedringer pga. denne mangelfulde implementering af nye tiltag.  

Ved at uddanne kursisterne i Consolidated Framework for Implementation Research (CFIR) giver dette forløb kursisterne det bedst mulige grundlag for succesfuldt at implementere nye løsninger i deres organisation. CFIR er et effektivt implementeringsværktøj, der består af en række af delelementer, der sikrer, at den data og viden, som er genereret fra de initiale faser af en innovationsproces, kan kobles direkte på implementering.

Implementer med succes er en naturlig forlængelse af de kurser, der omhandler de tidligere faser af innovationsprocessen fra INNO-X Healthcare (Identifikation og validering af behov og Tøjl din kreativitet). Det er dog ikke et krav, at man har deltaget i disse innovationskurser for at deltage på Implementer med succes

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Lise Klarholt Busk
4113 4550
Lise.Klarholt-Busk@STAB.RM.DK
Spørgsmål vedr. indhold:
Martin Vesterby
25137203
martin@innox.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Koncern HR
Center for Kompetenceudvikling
Olof Palmes Allé 26
8200 Aarhus N


Persondatapolitik
© Plan2learn 3.9