Forløbene kan gennemføres individuelt, men er særligt egnede til at understøtte refleksion og vidensudvikling i fælles praksis. Vis fx en af de korte dilemmafilm på et møde som oplæg til en fælles drøftelse af jeres erfaringer, viden og opmærksomheder.
Klik ind og følg et eller flere af de 6 forløb. Hvert forløb tager ca. en time.
Hvorfor teknologi i sundhedspraksis?
Forløbet handler om de muligheder og udfordringer, der følger med de nye digitale teknologier i sundhedsvæsnet. Hvad betyder det for din opgave som sundhedsfaglig? Og for din rolle i samspillet med borger/patient og teknologi?
Teknologi og etisk dilemmahåndtering
Forløbet handler om, hvordan du håndterer etiske udfordringer og dilemmaer, når du som sundhedsfaglig anvender teknologi i relation til borger/patient.
Vurdering af match mellem borger og teknologi
Forløbet handler om, hvordan du som sundhedsfaglig kan arbejde med borgeren/patientens behov og din faglige indsigt, når du skal vælge i forhold til teknologi.
Videosamtaler med borgere
Forløbet handler om, hvordan du som sundhedsfaglig anvender videosamtaler med borger/patient. Hvad betyder det for din opgave som sundhedsfaglig? Og for din relation til borger/patient, når du gennemfører behandling eller pleje over video?
Forstå data i sundhed
Forløbet har fokus på data fra borgere/patienters udstyr til hjemmemonitorering og på kunstig intelligens, der anvender store datamængder og bl.a. bruges til understøttelse af den faglige vurdering.
Understøt den digitale medarbejder
Forløbet undersøger ledelsesopgaven i: Hvordan du skaber gode rammer for, at teknologien giver mening, hvordan medarbejderne lærer at mestre teknologien, og hvordan de bliver digitalt nysgerrige.