Kinaesthetics - kunsten og videnskaben om at sanse bevægelse

Pris:

7.250 DKK eksklusiv moms
Prisen dækker undervisning og forplejning under kurset. Kontakt os på forhånd, hvis du har madallergi. Prisen er ekskl. moms.

Beskrivelse:

Kinaesthetics i sundhedssektoren.

Det centrale i Kinaesthetics er at beskæftige sig med egen bevægelse under hverdagsaktiviteter. Kinaesthetics går ud fra, at den måde som vi hjælper og støtter mennesker på under aktiviteter - som at spise, sætte sig op, rejse sig op, trække vejret osv har væsentlig indflydelse på deres sundheds- og helbredelsesproces.

Støtten er især gavnlig, når patienten selv aktivt kan bevæge sig med. Hjælp og støtte som blokerer eller begrænser patientens aktive bevægelse, er ikke så gavnlig.

Derfor har sundhedspersonale brug for høj bevægekompetence. Gennem sensibilisering af eget sansesystem og udvikling af bevægelses-kompetence, kan man udvikle sine færdigheder, så man mere bevidst og målrettet kan anvende berøring og bevægelse sammen med andre mennesker.

Samtidig lærer man at mindske sin egen arbejdsbelastning.

Uddrag af interview med deltagere på kursus gennemført efterår 2016 på Hammel Neurocenter:

Får inddraget patienten mere. Patienten får en fornemmelse af, at de er mere med og terapeuten/plejeren får en fornemmelse af, at de overanstrenger sig selv mindre. Især ved tunge patienter/ tunge løft får både patient og terapeut/plejer en bedre oplevelse. Patienten er mere på og terapeuten/plejeren er "mindre" på. De er mere støttende og bærer ikke patienten i mål, det gør patienten selv.

Læs mere om kurset i vedhæftet dokument.

Du kan se hele vores kursuskatalog her: Kursuskatalog

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Louise Bæk Lindstrøm Sørensen
78419435
Louise.b.soerensen@midt.rm.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Koncern HR
Center for Kompetenceudvikling
Olof Palmes Allé 26
8200 Aarhus N


Persondatapolitik
© Plan2learn 3.9