Dysfagi - konsistens af mad og drikke

Pris:

1.295,- DKK
Prisen dækker undervisning og forplejning under kurset. Kontakt os på forhånd, hvis du har madallergi.

Beskrivelse:

Målgruppe
Ergoterapeuter, fysioterapeuter, diætister, sosu-assistenter, sygeplejersker og andre faggrupper, som arbejder med patienter med dysfagi.


Fysioterapi- og Ergoterapiafdelingen, Aarhus Universitetshospital, udbyder temadag om dysfagi og konsistens af mad og drikke.
Temadagen omhandler opsporing og kompensation for dysfagi, der kan føre til underernæring og lungebetændelse. 
Praktikere med stor viden og erfaring indenfor området underviser ud fra de nyeste anbefalinger.
Undervisningen foregår med teoretisk undervisning i auditorium samt workshops med praktisk afprøvning af konsistenser i gymnastiksal.

Formål
At blive opdateret med nyeste viden om Dysfagi i sammenhæng med mad og drikke - modificeret og umodificeret konsistens herunder anbefalede betegnelser for konsistens.

Læs mere om læringsmål og find program for dagen under Dokumenter øverst til højre på siden under Mere information.

Undervisere
Ergoterapeut Sine Dyrsø-Højsgaard, Fysioterapi- og Ergoterapiafdelingen, AUH
Ergoterapeut Eva Eriksen, Fysioterapi- og Ergoterapiafdelingen, AUH

Forberedelse
Det er ikke en forudsætning for at deltage, at man har læst nedenstående, men referencerne for dagens emne er bl.a.:

 

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Jeanette Schneekloth Nielsen
Jeanette.S.Nielsen@auh.rm.dk
Spørgsmål vedr. indhold:
Helle Østergaard
78462210, 30595397
Helle.Oestergaard@auh.rm.dk
 
 Holdnr.DatoTidSted
Tilmeldingsfrist
Afmeldingsfrist
Tildelt plads (Venteliste)  
01
28-02-2018
09:00 til 15:30Aarhus Universitetshospital
14-02-2018 23:59
14-02-2018 23:59
4 ud af 30  (0)
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Koncern HR
Center for Kompetenceudvikling
Olof Palmes Allé 26
8200 Aarhus N


© Plan2learn 3.8.12.10