Apps og e-læring: Gør-det-selv

Pris:

990 DKK momsfri
Prisen er for ansatte i Region Midtjylland. Er du ikke ansat i Region Midtjylland, men ønsker at tilmelde dig kurset, kontaktes vi via nedenstående mail eller tlf. vedr. tilmelding.

Beskrivelse:

Har du en idé til dit eget e-læringsprojekt? Eller vil du gerne lave en app til dig og dine kollegaer? Center for E-læring tilbyder et kursus til dig, der ønsker at formidle viden digitalt. Med udgangspunkt i dit eget projekt får du mulighed for selv at udvikle dit eget kursus eller app i et af følgende værktøjer:

 • ActivePresenter
  Et værktøj som kan anvendes til at producere skærminstruktioner og speakede dias som film. Værktøjet er anvendeligt, hvis du eksempelvis ønsker at instruere i brugen af et it-system.

  Se et projekt udviklet i ActivePresenter HER

 • Test-designer
  Et brugervenligt værktøj udviklet af Center for E-læring, som kan anvendes til at producere test- og quiz-baseret e-læring nemt og hurtigt. Værktøjet er anvendeligt, hvis du eksempelvis ønsker at udvikle en test til dine kollegaer i ordination af lægemidler. Du kan læse mere om Test-designeren ved at klikke HER.

  Se et projekt udviklet i Test-designer HER

 • App-designer
  Et brugervenligt værktøj udviklet af Center for E-læring, som kan anvendes til at producere simple apps nemt og hurtigt. Værktøjet er anvendeligt, hvis du ønsker at udvikle en app til envejskommunikation, eksempelvis til at instruere dine kollegaer i arbejdsgange eller i brug af apparatur. Jf. beslutning i Strategisk Sundhedsledelsesforum juni 2017, udvikles der ikke fremadrettet enkeltstående apps, der er målrettet patienter i Region Midtjylland. Dette skyldes at Region Midtjylland arbejder på at udvikle en langsigtet løsning på digitalisering af kommunikation med patienter. App-designeren kan således IKKE anvendes til udvikling af apps målrettet patienter. Du kan læse mere om App-designeren HER.

  Se et projekt udviklet i App-designeren HER

Hvad kan du lære?
Kurset vil klæde dig på til at anvende mindst et af de tre værktøjet til at producere simpel e-læring. Efter kurset vil du være i stand til at fortsætte arbejdet og færdiggøre dit projekt alene. Der kan efterfølgende aftales support fra Center for E-læring i begrænset omfang.

Indhold
På kurset vil du blive vejledt i planlægningen af dit e-læringsprojekt, herunder behovsafklaring og læringsmæssige overvejelser. Du vil desuden blive vejledt i at udarbejde en drejebog til dit projekt samt modtage specifikke formidlingstips.

Undervisningsform
På kurset vil du få vejledning i at vælge det værktøj, der er rigtigt for dig, hvorefter du får mulighed for at arbejde individuelt med dit eget projekt. Kurset vil bestå af korte oplæg og individuelt hands-on arbejde, hvor du får mulighed for at arbejde med dit eget projekt. Igennem dagen vil der være korte oplæg, og du vil kunne diskutere og sparre med medkursister og underviser.

Deltagerforudsætninger
Du skal kunne anvende Windows på et almindeligt brugerniveau.

Forplejning
På kurset vil der være fuld forplejning, herunder morgenmad, frokostsandwich, eftermiddagskage samt the og kaffe.

Undervisere
Mads Schrøder Haagensen mfl.


Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Maria Falkenberg
2476 7219
Maria.Falkenberg@stab.rm.dk
Spørgsmål vedr. indhold:
Mads Schrøder Haagensen
+4521784862
MADHAA@rm.dk
 
 HoldnrDatoTidSted
Tilmeldingsfrist
Afmeldingsfrist
Tildelt plads (Venteliste)  
18002
10-04-2018
08:30 til 15:00Regionshuset Aarhus
13-03-2018 23:59
13-03-2018 23:00
2 ud af 12  (0)
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Koncern HR
Center for Kompetenceudvikling
Olof Palmes Allé 26
8200 Aarhus N


© Plan2learn 3.8.14