Nem og hurtig e-læring: Gør-det-selv

Pris:

990 DKK momsfri
Prisen er for ansatte i Region Midtjylland. Er du ikke ansat i Region Midtjylland, men ønsker at tilmelde dig kurset, kontaktes vi via nedenstående mail eller tlf. vedr. tilmelding.

Beskrivelse:

Har du en idé til dit eget e-læringsprojekt? Eller vil du gerne lave en række instruktionsvideoer til dig og dine kollegaer? Center for e-læring tilbyder et kursus til dig, der ønsker at formidle viden digitalt. Med udgangspunkt i dit eget projekt får du mulighed for selv at udvikle dit eget kursus i et af følgende værktøjer:

  • ActivePresenter. Et værktøj, som kan anvendes til at producere skærminstruktioner og speakede dias som film. I ActivePresenter kan du benytte dig af mange forskellige virkemidler som billeder, video, lyd og andre visuelle elementer, som du kan redigere og tilpasse afhængigt af dit projekt. Værktøjet er anvendeligt, hvis du eksempelvis ønsker at instruere i brugen af et it-system eller vil formidle viden på en ny og anderledes måde. På kurset vil vi beskæftige os med funktionaliteterne i programmets gratisversion.

    Se et projekt udviklet i ActivePresenter her.

  • Test-designer. Et brugervenligt værktøj, udviklet af Center for E-læring, som kan anvendes til at producere test- og quiz-baseret e-læring nemt og hurtigt. I Test-designeren kan du supplere dine tests med billeder, pdf'er og video. Værktøjet er anvendeligt, hvis du ønsker at udvikle en test til dine kollegaer i eksempelvis faglige retningslinjer, arbejdsgange eller brugen af lægemidler.

    Du kan læse mere om Test-designeren ved at klikke her.
    Se et projekt udviklet i Test-designer her.


Hvad kan du lære?
Kurset vil klæde dig på til at anvende begge værktøjer til at producere enkel e-læring. Efter kurset vil du være i stand til at fortsætte arbejdet og færdiggøre dit projekt alene. Der kan efterfølgende aftales support fra Center for E-læring i begrænset omfang.

Indhold
På kurset vil du blive vejledt i planlægningen af dit e-læringsprojekt, herunder behovsafklaring og læringsmæssige overvejelser. Du vil desuden blive vejledt i at udarbejde en drejebog til dit projekt samt modtage specifikke formidlingstips.

Undervisningsform
Kurset er baseret på undervisningsformen blended learning, som kombinerer e-læring og tilstedeværelsesundervisning. Inden du deltager i kurset skal du derfor gennemføre et e-læringskursus, hvor du får en indføring i værktøjerne. På kurset vil du få vejledning i at vælge det værktøj, der er rigtigt for dig. Kurset vil bestå af korte oplæg og individuelt hands-on arbejde, hvor du får mulighed for at arbejde med dit eget projekt. Igennem dagen vil du kunne diskutere og sparre med medkursister og underviser.

Deltagerforudsætninger
Du skal kunne anvende Windows på et almindeligt brugerniveau.

Forplejning
På kurset vil der være fuld forplejning, herunder morgenmad, frokostsandwich, eftermiddagskage samt the og kaffe.

Undervisere
Mads Schrøder Haagensen mfl.


Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Maria Falkenberg
2476 7219
Maria.Falkenberg@stab.rm.dk
Spørgsmål vedr. indhold:
Mads Schrøder Haagensen
MADHAA@rm.dk
 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Koncern HR
Center for Kompetenceudvikling
Olof Palmes Allé 26
8200 Aarhus N


Persondatapolitik
© Plan2learn 3.8.21